Despre noi

DESPRE NOI

Agentia noastra a fost fondata in 1993 si este una dintre primele agentii private din Republica Moldova.

In anul 2002 a devenit membru al asociatiei - International Air Transport Association si BSP Romania.

In calitate de agentie full–service in organizarea calatoriilor, noi oferim servicii turistice, inclusiv o paleta larga de vacante tematice atat in Moldova cat si in strainatate, pachete avantajoase pentru targuri, evenimente internationale, bilete de avion si rezervari hoteliere prin intermediul partenerilor nostri din intreaga lume.

Pe parcursul existentei sale agentia AirService a reprezentantat in Republica Moldova un sir de companii aeriene, precum Moldavian Airlines, Carpatair, MALEV Hungarian Airlines, Meridiana si AirBaltic.

Misiunea noastra este de a acorda atentie maxima tuturor celor care apeleaza la serviciile noastre si de a-i ajuta in luarea celor mai bune decizii privind calatoria lor. In acest scop si multumita existentei sale de peste 20 de ani, am reusit sa construim o echipa dedicata si bine pregatita pentru a oferi asistenta de inalt profesionalism.

Prin intermediul serviciilor personalizate si a portofoliului larg de produse pe care le oferim atat clientilor corporativi cat si turistilor individuali, cautam sa intelegem nevoile clientilor si sa le oferim consiliere, fiind convinsi ca doar o asemenea filosofie si stil de lucru ne pot asigura clienti fideli si multumiti pe lunga durata.