Hotel

 
 
de la 110 eur

Excursie in Orasul Vechi – cadou!

Praga, capitala Cehiei , este una dintre cele mai populare destinatii din Europa de est. Turistii sunt in principal atrasi de frumusetea "fizica" a orasului, arhitectura acestuia veche de peste 600 de ani, s-a pastrat intr-o stare excelenta, parca neatinsa de razboaiele ce au ravasit continentul. Centrul orasului a fost desemnat de UNESCO Patrimoniul Mondial, si merita sa fie explorat indeaproape, fiind practic un imens muzeu in aer liber.

Centrul istoric este compact, ajungandu-se usor la oricare dintre principalele puncte de interes. In mijlocul acestei zone se afla castelul Hradèany, la vest de raul Vltava, si Vechiul si Noul oras(Staré Mesto si Nové Mesto) catre est, unite de impozantul Pod Charles. Vechiul oras este un labirint de strazi, alei si pasaje care converg spre o imensa piata centrala, Staromestské Namestí. De asemenea, Josefov Ghetto, vechiul cartier evreiesc este o parte a acestei zone.


Brixen 3* - 110 EUR

Charles Central 3* - 110 EUR

Galery Royal 4* - 134 EUR

Preţurile sunt indicate pentru o persoană în cameră dublă şi includ:
- Cazare 3 nopţi / 4 zile la hotelul din categoria aleasă;
- Micul dejun la hotel;
- Asigurarea medicală.

Se mai achită adăugător:
- Zbor (Odessa - Prague - Odessa de la 178 eur)
- Excursii (după preferinţe).

ATENTIE! Oferta este valabila in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii nominale.

Pentru mai multe detalii sau rezervari va rugam sa ne contactati la numarul 022 500 882 / 022 240240 sau la adresa de email: tourism@airservice.md. Oferim consultatii prin Viber: 060 500882 sau Skype: tourism.airservice.