Hotel

 
 
de la 310 eur

Insula Thassos

Ducand pe umerii ei stancosi o istorie de mii de ani si un peisaj parca desprins din povestile cu zei, insula Thassos reuseste sa fie an de an un magnet pentru turisti din toate colturile lumii. 

Thassos este incarcata de atractii impresionante, peisaje spectaculoase si, bineinteles, plaje ademenitoare ce va invita sa fiti un pic lenes pe nisipul lor.

Tarmurile insulei Thassos sunt scaldate de apele Marii Egee, aceasta fiind situata in golful Kavala, la doar 8 km de Grecia continentala. Pe teritoriul ei veti putea descoperi numeroase ruine preistorice, amintiri din erele antica si clasica, bazilici crestine ridicate pe fundatiile templelor dedicate zeilor si  numeroase sate pitoresti ce adapostesc case traditionale, plaje impresionante si paduri de pini, brazi si platani datatoare de umbra si prospetime. 

Bineinteles, frumusetea peisajelor si parfumul padurilor si al gradinilor de maslini vor putea fi descoperite doar in momentul in care pasii va vor purta pe strazile insulei. 

Achilion Hotel 3*- de la 310 EUR /BB

Egeo Hotel  2* - de la 352 EUR/BB

Meni Studios - de la 337 EUR/BB

Villa Georgia - de la 394 EUR/HB

Fourkos Hotel 2* - de la 439 EUR/HB

Agorastos Hotel-Apartments Apts - de la 478 EUR/HB

Princess Golden Beach 3* - de la 729 EUR/ALL

 

Preţurile sunt indicate pentru o persoană şi includ: 

  • Autocar tur-retur;
  •  Cazare 7 nopţi / 8 zile în hotelul ales în camera dublă; 
  • Masa conform pensiunii (BB - mic dejun, HB - mic dejun + cină, ALL-all inclusive); 
  • Asigurarea medicală. 

ATENTIE! Oferta este valabila in limita locurilor disponibile in momentul rezervarii nominale.

Pentru mai multe detalii sau rezervari va rugam sa ne contactati la numarul 022 500 882 sau la adresa de email: tourism@airservice.md. Oferim consultatii prin Viber: 060 500882 sau Skype: tourism.airservice.