Charmillion Hotels, Sharm El Sheikh

Egipt
De la 313 €

Solicită o vacanța


Introduceti numele
Introduceti numaru de telefon sau email
Introduceti corpul mesajului
Captcha este obligatorie!
896  

De ce noi?

 • Preț bun
 • Clienți mulțumiți
 • Experiență
 • Siguranță

Ai întrebări?

Contactează-ne

022 240 240
022 800 100
022 549 339

info@airservice.md

8 zile 7 nopți
01 Jan - 31 May
Departures Chișinău
Arrivals Sharm El Sheikh
Detalii

Trei hoteluri, și anume CHARMILLION CLUB RESORT, CHARMILLION SEA LIFE și CHARMILLION GARDENS 5 * sunt situate practic pe același teritoriu.Iar al patrulea hotel CHARMILLION CLUB AQUAPARK este situate puțin mai departe, la 15 minute de mers pe jos.

Charmillion Club Resort 5* a fost deschis în 2001, constă dintr-un complex de clădiri a câte 2 etaje. Hotelul are 374 camere.

Toate camerele moderne au aer condiționat, minibar, TV prin satelit și o baie mare cu duș.

Oferă o plajă privată cu recif de corali, 3 restaurante, o piscină în aer liber și camere spațioase cu balcon.

Hotelul oferă un serviciu all-inclusive 24 de ore. În plus, ca parte a programului de parteneriat, oaspeții pot comanda mâncare și băuturi în barurile altor hoteluri din lanțul hotelier Charmillion.

Charmillion Sea Life Resort 5 * a fost deschis în 2004, ultima renovare a fost realizată în 2015. Constă dintr-o clădire principală cu 1 etaj și 23 clădiri a câte 2 etaje. Hotelul este amplasat pe prima linie. Oaspeții pot utiliza serviciile celor trei hoteluri din complex, cu excepția restaurantului central al hotelului Charmillion Club Resort. Complexul dispune de un aquapark cu 11 tobogane pentru adulți și 11 tobogane copii (contra cost). Zona verde, animația activă, camere spațioase și mâncare excelentă fac hotelul Charmillion Sea Life potrivit atât pentru tineri cât și pentru vacanța cu familia.

Hotelul Charmillion Gardens Aqua Park 5 * are o infrastructură comună cu hotelurile Charmillion Club și Charmillion Life. Hotelul este situat într-o zonă mare bine îngrijită, plantată cu flori și copaci. Acesta este un complex în care totul contribuie la o vacanță plăcută cu copiii.

 Hotelul în sine are o animație relativ calmă, motiv pentru care este potrivit vacanței de tip relax sau pentru sejur cu bebeluși. Pentru animație mai activă, oaspeții pot merge în celelalte hoteluri din acest lanț.

Charmillion Club Aqua Park 5 * este situat separat de celelalte 3 hoteluri ale acestui lanț.

Hotelul oferă următoarele servicii: recepție 24 de ore, club pentru copii, piscină în aer liber și piscină pentru copii. Pentru confortul oaspeților., facilitățile includ un safeu, expres check-in / check-out expres și terenuri de joacă.

Camerele elegante oferă TV prin cablu / satelit, minibar și set de cafea / ceai. Toate sunt dotate cu baie privată, safeu și internet wi-fi.

Oaspeții de la Charmillion Club Aqua Park pot servi mâncăruri internaționale la Restaurantul Principal sau se pot bucura de preparate din bucătăria indiană la Indian Restaurant. Seara, timpul poate fi petrecut în lounge bar.

Teritoriul complexului Charmillion Club Aquapark cuprinde un aquapark excelent, cu tobogane de diferite categorii.

Plaja este situată la 1 km de hotel. Fiecare oră circulă autobuz gratuit până la plajă.

Pentru mai multe informații luați legătura cu un manager 022 240 240.


Inclus în preț
 • Cazare 8 zile / 7 nopți
 • Zbor tur - retur
 • Transfer spre / de la hotel
 • Masa All Inclusive
 • Asigurare medicală

Harta
Imagini
Egipt
De la 313 €

Solicită o vacanța


Introduceti numele
Introduceti numaru de telefon sau email
Introduceti corpul mesajului
Captcha este obligatorie!
896  

De ce noi?

 • Preț bun
 • Clienți mulțumiți
 • Experiență
 • Siguranță

Ai întrebări?

Contactează-ne

022 240 240
022 800 100
022 549 339

info@airservice.md