Airservice și MTS – pentru zborul tău eficient

Dragă prieten, noi știm cum este atunci când ajungi într-o țară străină, trebuie să chemi un taxi sau să suni pe cineva, iar pentru procurarea unei cartele SIM trebuie să stai în rând minute în șir.

De aceea, acum, când cumperi un bilet de avion spre Moscova, noi vă oferim o cartelă SIM cu minute incluse de la MTS.

Pentru ce aveți nevoie de cartela MTS? Vă oferim câteva informații utile:

Puteți insera cartela SIM în telefon chiar în momentul aterizării pe aeroport. Trebuie să apelați prietenii ca să vă întâlnească – nici o problemă! Sau trebuie să sunați acasă, în Moldova, să spuneți că ați aterizat și totul este bine – ușor! Să dai un check-in pe rețelele de socializare – simplu ca „bună ziua”!

În linii generale – convenabil și ieftin.

Planul tarifar de la MTS se poate lăuda cu un echilibru excelent. Este orientat spre cei care au apeluri interurbane și doresc să sune la un tarif redus către țările CSI, de exemplu spre Moldova. De asemenea, tariful se poate lăuda cu costuri minime pentru apelurile spre alte numere mobile care beneficiază de același plan tarifar. Prin urmare, dacă zburați cu prietenii sau rudele – nu vă veți pierde niciodată unul pe altul.

Abonații acestui plan tarifar pot fi oamenii care pleacă în Moscova din țările CSI. Ei vor aprecia cu siguranță ocazia de a comunica ieftin între ei, precum și cu cei de acasă. O altă caracteristică interesantă a acestui tarif este faptul că este restricționat accesul la numerele scurte și serviciile voce contra cost. Acest lucru înseamnă că abonații pot folosi cartela SIM fără frică de cheltuieli accidentale și pentru  alte servicii cu plată, care adesea pot consuma întregul sold.

Costul/Tariful MTS

Având în vedere acest plan tarifar de la MTS, este necesar să se acorde atenție tarifării apelurilor locale. Apelurile în cadrul planului tarifar vor costa 1 RUB / min, pentru alte numere locale mobile sau fixe – 2,5 RUB / min. În ceea ce privește apelurile interurbane, se percep 5 RUB / min, către orice număr de telefon din Rusia. Plăcut este și costul apelurilor către Moldova – doar 11 RUB / min.

În ceea ce privește costul de SMS-uri și MMS-uri, prețurile sunt următoarele:

  • Trimiterea unui mesaj către orice număr din Rusia – 2,5 RUB;
  • Trimiterea unui SMS către CSI – 3 RUB, alte țări ale lumii – 5,25 RUB;
  • Trimiterea unui MMS în orice direcție – 9,9 RUB.

Costul de internet al acestui plan tarifar de la MTS „Țara ta” nu este atât de avantajos – 25 RUB pentru fiecare 20 MB. Dar puteți optimiza costul internetului cu ajutorul opțiunilor suplimentare.

Pentru utilizarea ulterioară a cartelei SIM, contul poate fi reîncărcat la orice punct de vânzare autorizat MTS, terminal sau prin sistemele de plăți online.

Recenzii

Despre planul tarifar al MTS „Țara ta” abonații lasă păreri diferite. Unii sunt mulțumiți de costul pentru apeluri către clienții operatorilor din alte orașe și țări. Alții zic că prețul pentru 1 MB este ridicat.

Tarifele pentru abonamentul MTS „Țara ta” indică faptul că acestea sunt mai potrivite pentru apeluri. Clienții care efectuează apeluri către țările vecine vor aprecia costul redus al minutelor. Iar tinerii care utilizează în mod activ capacitățile smartphone-urilor preferă alte tarife.

Avantaj – fără taxă lunară. Cartela SIM poate fi folosită periodic, după necesitate, în special de cei care zboară spre Rusia și doresc să fie permanent conectați cu cei dragi.

 

 Regulament Promoție MTS