Despre noi

Despre noi

Agenția noastră a fost fondată în 1993 și este una dintre primele agenții private din Republica Moldova.

În anul 2002 a devenit membru al asociației - International Air Transport Association și BSP Romania.

În calitate de agenție full–service în organizarea călătoriilor, noi oferim servicii turistice, inclusiv o paletă largă de vacanțe tematice atât în Moldova cât și în străinatate, pachete avantajoase pentru târguri, evenimente internaționale, bilete de avion și rezervări hoteliere prin intermediul partenerilor noștri din întreaga lume.

Pe parcursul existenței sale agenția AirService a reprezentat în Republica Moldova un șir de companii aeriene, precum Moldavian Airlines, Carpatair, MALEV Hungarian Airlines, Meridiana si AirBaltic.

Misiunea noastră este de a acorda atenție maximă tuturor celor care apelează la serviciile noastre și de a-i ajuta în luarea celor mai bune decizii privind călătoria lor. În acest scop și mulțumită existenței sale de peste 20 de ani, am reușit să construim o echipă dedicată și bine pregătită pentru a oferi asistență de înalt profesionalism.

Prin intermediul serviciilor personalizate și a portofoliului larg de produse pe care le oferim atât clienților corporativi cât și turiștilor individuali, căutăm să înțelegem nevoile clienților și să le oferim consiliere, fiind convinși că doar o asemenea filosofie și stil de lucru ne pot asigura clienți fideli și mulțumiți de lungă durată.