Politica de confidențialitate

Politica de Confidentialitate

 

Prezenta politică de confidențialitate (împreună cu condițiile de utilizare și alte documente menționate) creează baza pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, obținute de la utilizatori sau pe care utilizatorii le furnizează în vederea prelucrării acestor date.

Politica este aplicată pentru site-urile web și aplicațiile mobile Airservice.md pe diferite piețe unde activează Compania „Infoturism Grup” SRL (în continuare Compania „Infoturism Grup”). Compania „Infoturism Grup” are îndeplinește cerințele de protecție a datelor confidențiale ale utilizatorilor și, prin intermediul acestei politici, dorim să vă informăm despre regulile de colectare, utilizare și protecție a informațiilor personale despre vizitatorii și utilizatorii înregistrați ai site-ului web și aplicațiilor noastre. Informația personală reprezintă informația cu ajutorul căreia poate fi stabilită identitatea unei persoane, precum: Numele Prenumele Patronimele, e-mail-ul, numărul de telefon, adresa poștală etc. Utilizând site-ul web și aplicațiile noastre, dvs. sunteți de acord cu condițiile descrise în prezentul document. 

Informații despre proprietar

Site-ul Airservice.md este oferit de către Compania „Infoturism Grup” SRL.

Compania este înregistrată în Republica Moldova cu numărul IDNO 1009600019091.

Adresa juridică și domiciliul: MD-2012, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Puskin 24.

Colectarea informațiilor

Compania „Infoturism Grup” poate desfășura colectarea și procesarea următoarelor date despre utilizatori: informațiile furnizate de către Dvs. prin completarea formularelor pe site-ul web sau aplicațiile noastre, care includ informațiile furnizate în momentul înregistrării pe site-ul web sau aplicațiile noastre, abonarea la serviciul nostru, postarea materialelor și solicitarea serviciilor suplimentare .

De asemenea, putem solicita informații când sunteți de acord să participați la concursuri sau să participați la acțiunile noastre promoționale, fie când raportați o problemă în activitatea site-ului web sau aplicațiilor; corespondența documentată cu dvs.; detalii despre serviciile de care sunteți interesat; detalii cu privire la vizitarea site-lui web sau a aplicațiilor, inclusiv, datele despre trafic, despre locație, jurnalele web și alte date de comunicare, în cazul în care este necesar în vederea calculelor proprii sau în alte scopuri, precum și resursele pe care le accesați; informații dacă ați deschis mesajele noastre din e-mail și conținutul acestora; informații despre computerul dvs., inclusiv adresa IP, sistemul de operare, tipul de browser și codul de identificare precum și informația obținută din fișiere cookie. Pentru informații suplimentare, citiți mai multe detalii în Politica cu privire la fișierele cookie. Aceste informații ar putea să nu ne permită identificarea Dvs.

Compania „Infoturism Grup” nu cere să introduceți informații personale pentru o căutare pe site-urile web sau aplicațiile Airservice.md sau/și la trecerea pe site-urile terțe.

 Când vă înregistrați pe Airservice.md, vă recomandăm să furnizați informații personale, precum:

Numele complet și adresa dvs. de e-mail; informații despre preferințele dvs. de zbor și hotel, cum ar fi: locația, plecarea, sosirea, numărul de decolări, numărul de pasageri, datele de naștere, inclusiv ale copiilor, pentru a le stoca pentru utilizarea ulterioară; informații despre partenerii de călătorie. Dvs. trebuie să obțineți consimțământul altor persoane înainte de a furniza informațiile personale și preferințele lor de călătorie, deoarece orice acces la vizualizarea sau schimbarea informațiilor lor va fi disponibil doar prin intermediul profilului dvs.

Dacă stocați informații despre copii, sunteți de acord să prelucrăm aceste date din numele lor.

Rețele sociale

Dacă decideți să vă conectați utilizând datele de profil de pe Facebook https://developers.facebook.com/products/login/ sau Google+, https://developers.google.com/+/features/sign-in, în acest caz permiteți Airservice.md să folosească și să stocheze aceste informații, împreună cu profilul, astfel încât să putem utiliza funcțiile rețelelor sociale pe site-ul web sau aplicațiile noastre.

Rețeaua socială poate trimite informații în conformitate cu normele sale, precum: numele complet, fotografia de profil, genul, liste de prieteni și alte informații pe care ați ales să fie accesibile. De asemenea, pot fi difuzate și alte informații privind recomandările efectuate între dvs. și prietenii dvs. Astfel, Vă rugăm să rețineți că dacă prietenii dvs. de pe rețelele Facebook și Google+ utilizează resursele Airservice.md, ei pot distribui informații despre dvs. prin intermediul conectării la sistem prin Facebook sau Google+. Dacă nu doriți să permiteți astfel de transfer de informații, puteți modifica setările de confidențialitate pe rețelele Facebook și Google+ sau preferințele relevante din alte rețele sociale.

Câmpurile obligatorii sau opționale pentru datele solicitate sunt marcate corespunzător.

Utilizarea informației

Scopul prelucrării datelor dvs. este următorul: verificarea autorizării pentru a accesa anumite funcții ale site-ului; obținerea cererilor de bunuri sau servicii; personalizarea și ajustarea conținutului și propunerilor privind serviciile turistice relevante; optimizarea și personalizarea vizitelor prin intermediul salvării setărilor privind locația, limba și valuta, dar și datele despre căutările anterioare; contactarea utilizatorilor (de exemplu, dacă v-ați abonat la un buletin informativ); îmbunătățirea calității serviciilor; realizarea rapoartelor.

Schimbul de informație și dezvăluirea acesteia

Nu vom vinde niciodată datele cu caracter personal către persoane terțe. Compania „Infoturism Grup” oferă informații despre dvs. în următoarele situații: i) pentru oferirea bunurilor și serviciilor solicitate, inclusiv, bunuri și servicii de la persoane terțe, precum: furnizori; parteneri de afaceri; site-uri web pentru accesare; întreprinderi-fiice (filiale); în conformitate cu cerințele legislației; ii) sau în baza permisiunii dvs.

De asemenea, Airservice.md distribuie date despre dvs. în următoarele situații:

Airservice.md apelează la furnizori terți (procesatori de date) pentru a contribui la furnizarea bunurilor și serviciilor noastre și poate transmite informații de identificare personală vânzătorilor/furnizorilor care au încheiat un contract cu Compania „Infoturism Grup” care protejează confidențialitatea informațiilor dvs. și permite vânzătorului să o folosească strict necesar pentru executarea contractului; noi putem dezvălui informațiile personale în scopurile menționate mai sus membrilor grupului nostru, care sunt întreprinderile-fiice (filialele) ale noastre, societatea-mamă și întreprinderile-fiice (filiale) ale ei. De asemenea, aceasta include persoane juridice, care pot fi cumpărate în cadrul unei achiziții de companii din viitor; drept răspuns la citații, ordine judecătorești, proceduri legale, precum și pentru stabilirea sau utilizarea drepturilor noastre legale; când considerăm că este necesar să oferim informații în scopul investigării, prevenirii luării măsurilor în cazul unor acțiuni ilegale, fraudei suspectate, amenințărilor potențiale pentru viața și sănătatea oamenilor, încălcării Condiții de Utilizare Airservice.md și în alte cazuri prevăzute de lege.

Stocarea datelor

Toate datele cu caracter personal sunt stocate pe servere noastre securizate.

Datele pe care le colectăm de la dvs. pot fi transmise și stocate în afara Spațiului Economic European (SEE). Datele pot fi transferate către un alt membru Infoturism Grup sau alte părți terțe, precum este stabilit în prezenta politică. În plus, datele pot fi procesate de către personalul care operează în afara SEE, care lucrează pentru noi sau furnizorii noștri. Prin transmiterea datelor personale, dvs. acceptați transmiterea, stocarea și procesarea acestora. Vom lua toate măsurile necesare în mod rezonabil pentru a asigura accesarea în deplină siguranță a datelor dvs. în conformitate cu prezenta politică de confidențialitate.

Conform cerințelor legale, noi am putea avea nevoie să păstrăm datele dvs. într-o anumită locație, în funcție de locația de unde accesați serviciile Airservice.md.

Indiferent de locația de stocare, vom lua măsuri rezonabile pentru a proteja securitatea datelor dvs. personale.

În alte țări ar putea funcționa diferite (și mai puțin stricte) normele de protecție a confidențialității și securității datelor decât în ​​țara dvs. În consecință, informațiile personale pot fi supuse unor solicitări de acces din partea statelor, instanțelor sau organelor de drept în conformitate cu legislația în vigoare din țările respective. 

Link-urile către site-urile terțe

Compania „Infoturism Grup” oferă link-uri către site-urile terțe, de ex., după o căutare, care se pot referi la bunurile și serviciile unor părți terțe. Dacă alegeți să vizitați un site web al unei părți terțe sau să utilizați bunurile sau serviciile sale, vă rugăm să rețineți că acțiunile dumneavoastră și informațiile, difuzate unor părți terțe, nu vor fi supuse prezentei politici de confidențialitate. Vă recomandăm insistent să studiați politica de confidențialitate a site-urilor terțe pe care le vizitați. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru conținutul site-urilor la care oferim link-uri.

Confidențialitate și securitate

Compania „Infoturism Grup” oferă acces la informațiile personale ale utilizatorilor doar angajaților săi, care, potrivit companiei, trebuie să posede în mod legal aceste informații pentru a furniza utilizatorilor bunuri și servicii sau pentru a-și desfășura activitatea.

Compania „Infoturism Grup” aplică, în mod rezonabil, măsuri procedurale și tehnice pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor împotriva pierderii, utilizării incorecte, accesul neautorizat sau dezvăluirii. Deși niciun site sau aplicație nu poate garanta securitate absolută, am implementat proceduri de securitate administrativă, tehnică și fizică corespunzătoare pentru a proteja informațiile personale. De asemenea, folosim criptarea pentru transmiterea informațiilor personale între sistemul dvs. și al nostru.

Securitatea plăților este asigurată prin utilizarea protocolului SSL pentru a trimite informațiile confidențiale oferite de client către serverul sistemului pentru prelucrare ulterioară. Prelucrarea informațiilor se realizează prin canale bancare închise, cu cea mai înaltă protecție.

Informațiile confidențiale oferite de clienți sunt primite în formă criptată (datele cardului, datele de înregistrare etc.) și sunt procesate în centrul de procesare. Astfel, nimeni, nici măcar furnizorul de servicii, nu poate obține datele bancare ale clientului, inclusiv informații despre cumpărăturile efectuate în alte magazine.

Schimbul de informații între utilizatorii Airservice.md

Dacă decideți să includeți informații care vă pot identifica în comentarii, câmpuri de texte deschise sau alte zone ale site-ului web sau în aplicațiile destinate vizualizării publice, alți utilizatori vor putea vizualiza și utiliza aceste informații. Vă recomandăm să nu postați în acest mod adresa dvs. de e-mail și alte informații care permit identificarea datelor personale dacă doriți să ocoliți contactele nedorite.

Obținerea, vizualizarea și redactarea informațiilor personale

Vă vom oferi posibilitate de a primi, vizualiza și modifica anumite informații de pe pagina de înregistrare a site-ului web sau în aplicație. La solicitarea dvs., vom dezactiva profilul dvs. și vom elimina informațiile dvs. personale din serviciul activ. Profilul dvs. va fi deconectat cât mai curând posibil la solicitare în funcție de activitatea contului dvs.

Vom păstra în fișierele și bazele noastre de date unele informații personale pentru prevenirea fraudei, soluționarea litigiilor, rezolvarea problemelor, asistență la investigații, respectarea și executarea obligatorie a Condițiilor de Utilizare și a cerințelor legale. Prin urmare, nu ar trebui să contați pe faptul că toate informațiile personale vor fi eliminate în totalitate din bazele noastre de date ca răspuns la solicitarea dumneavoastră.

Modificări la prezenta politică de confidențialitate

Compania „Infoturism Grup” are dreptul de a actualiza prezenta politică de confidențialitate. Vă vom informa cu privire la schimbările semnificative și gestionarea informațiilor personale prin notificare scrisă la adresa de e-mail, specificată în profilul Airservice.md sau plasarea anunțurilor pe site-ul nostru.

Fișiere cookie

Site-ul Airservice.md instalează pe calculator fișierele cookie și le accesează. Un fișier cookie este un volum mic de date pe care serverul Airservice.md le transmite browser-ului dvs., care pot fi citite doar de serverul Airservice.md. Când vizitați site-ul, fișierul cookie colectează anumite date de sesiune pentru a optimiza utilizarea site-ului și dacă doriți să salvați numele și parola unui utilizator înregistrat, site-ul web Airservice.md va păstra aceste informații într-un fișier cookie, astfel încât să nu vă conectați de fiecare dată când vizitați site-ul. Puteți dezactiva sau șterge fișierele cookie din browser-ul web, accesând setările de securitate sau de confidențialitate.

Cu toate acestea, în conformitate cu normele de securitate Airservice.md, fișierele cookie trebuie să fie activate pentru a oferi acces la anumite zone ale site-ului. Compania „Infoturism Grup” poate permite altor companii, care postează publicitate pe site-urile noastre, să plaseze pe calculatoarele utilizatorilor fișiere cookie și să le acceseze. Utilizarea fișierelor cookie de către alte companii este reglementată de politicile de confidențialitate ale companiilor respective. Alte companii nu au acces la fișierele cookie Airservice.md.

Site-urile web Airservice.md folosesc fișierele cookie și alte fișiere de date (denumite „fișiere cookie”), care întruchipează obiectul directivei UE „Cu privire la confidențialitatea datelor electronice”.

Airservice.md utilizează fișierele cookie, inclusiv informații despre adresele IP în următoare scopuri:

funcționalitatea tehnică, care permite înregistrarea preferințelor utilizatorilor în legătură cu accesările site-ului și a funcțiilor sale; evaluarea traficului, în scopul determinării numărului de vizitatori ai site-ului și pentru a păstra dovezi relevante în conformitate cu standardele ramurale general acceptate; în scopuri publicitare (orientate spre fișierele de publicitate cookie).

Ce informații colectează fișierele cookie?

Fișierele cookie sunt folosite în scopurile menționate anterior pentru colectarea informațiilor privind numărul de utilizatori ai site-ului și traficul acestuia. Acest fapt permite site-lui Airservice.md, în mod corespunzător, să adapteze conținutul și publicitatea și să realizeze statistica vizitelor pe site. În plus, unele fișiere cookie servesc pentru a permite utilizatorilor să recomande pagini în rețelele sociale. De asemenea, permit nouă, dar și agențiilor noastre de publicitate să prezinte utilizatorilor anunțuri relevante care ar putea să-i intereseze.

 În afară de Airservice.md, la datele colectate prin intermediul fișierelor cookie, acces au și partenerii noștri de colaborare digitală, responsabili de suportul tehnic al site-ului. Informațiile nu sunt divulgate altor părți terțe. Puteți oricând renunța la fișierele cookie, în modul descris mai jos. Airservice.md utilizează fișierele cookie, inclusiv informații despre adresa IP, în următoarele scopuri:

Funcționalitatea fișierelor cookie permite site-urilor și aplicațiilor noastre să memoreze alegerea și preferințele dvs., ne permit să vă oferim caracteristici îmbunătățite și personalizate. Fișierele cookie de direcționare facilitează să utilizăm publicitatea direcționată. Aceste fișiere sunt folosite pentru a posta anunțurile ce conțin prețuri pentru bilete și hoteluri care, în opinia noastră, ar putea să vă intereseze. Este posibil să vizualizați aceste anunțuri în timp ce utilizați un alt site decât Airservice.md. Noi creăm campaniile noastre publicitare, utilizând un conținut relevant, deoarece vrem să vă ajutăm să rezervați călătoria perfectă pentru Dvs.

Cum să ștergeți fișierele cookie și să evitați instalarea lor?

Ca utilizator, puteți decide să acceptați sau să ștergeți toate fișierele cookie, sau să instalați setări în mod individual pentru fiecare site web. De asemenea, puteți dezactiva complet utilizarea cookie. Puteți seta/specifica parametri individuali în setările browser-ului.

Vă rugăm să rețineți că dacă ștergeți fișierul cookie, accesul la site-ul Airservice.md poate deveni mai mult sau mai puțin limitat, iar funcționalitatea poate fi insuficientă.