Austrian Airlines mărește frecvența zborurilor Viena-Chișinău

Austrian Airlines mărește frecvența zborurilor Viena-Chișinău

Noi opțiuni pentru călători oferite de zborurile de legătură de succes prin Viena.

Air Service are plăcerea de a-și informa clienții despre un program de zboruri actualizat - Austrian Airlines oferă acum zboruri zilnice între Viena și Chișinău. Această schimbare majoră aduce multe beneficii și îmbunătățiri pentru cei care aleg Air Service pentru călătoriile lor.

  1. Zboruri zilnice pentru o mai mare accesibilitate:

Austrian Airlines oferă acum zboruri zilnice pe ruta Viena-Chișinău și viceversa. Acest lucru oferă clienților noștri mai multă flexibilitate în alegerea datelor și orelor de zbor, facilitând adaptarea la planurile individuale de călătorie.

Programul de zboruri pe ruta Chișinău-Viena-Chișinău:

OS 656 KIV VIE 15:55 16:40

OS 655 VIE KIV 12:40 15:15

  1. Conexiuni reușite prin Viena

Este demn de remarcat faptul că Viena este un punct de legătură ideal pentru multe rute ale Austrian Airlines. Acest lucru deschide o gamă largă de destinații pentru clienții noștri și asigură conexiuni convenabile atunci când se planifică călătorii cu mai multe escale. Datorită coordonării optime a zborurilor, pasagerii Air Service își pot planifica cu încredere conexiunile prin Viena, minimizând timpii de așteptare și asigurând o călătorie fără probleme.

  1. Economie de timp și plus de confort:

Călătorii care aleg Austrian Airlines prin intermediul Air Service nu numai că beneficiază de o flexibilitate sporită în planificarea călătoriilor, dar economisesc timp cu zborurile zilnice, datorită experienței vaste ale managerilor de ticketing care știu să acorde asistență și ajutor într-un timp record în efectuarea check-inurilor sau soluționarea problemelor individuale apărute la aeroport.  Accesul rapid și convenabil la capitala austriacă le deschide clienților Air Service posibilitatea de a se bucura de și mai multe evenimente culturale și de divertisment, făcând din conexiuni un moment plăcut și productiv.

  1. Parteneriat optim pentru călătorii de calitate:

Air Service continuă să depună eforturi pentru a le oferi clienților săi cele mai bune servicii. Noile zboruri zilniceoferă clienților Air Service oportunități optime pentru o experiență de călătorie confortabilă și lipsită de griji.

Cu frecvențe de zbor crescute și opțiuni atractive de conexiune prin Viena, invităm toți pasagerii noștri să profite de aceste îmbunătățiri și să se bucure de o experiență de călătorie excelentă cu Air Service și Austrian Airlines! Ba mai mult! Procesul de procurare a uni bilet de avion este din ce în ce mai simplu. Site-ul https://airservice.md/ nu doar că oferă posibilitatea clienților de a-și procura biletul online din confortul propriei case, dar vă face legătura automată cu unul dintre managerii Airservice care vă ghidează în proces în cazul în care aveți nevoie.

Lărgiți orizonturile cunoașterii prin călătorii de calitate!  Doar alegeți data, iar de bilete ne ocupăm noi!