Concurs „Click și Câștigi” de la Air Service și FLYONE

Agenția de turism Air Service în parteneriat cu compania aeriană FLYONE lansează concursul „Click și Câștigi” în care puteți câștiga 2 bilete de avion pentru destinația Chișinău - Frankfurt - Chișinău

Concursul se va desfășura pe pagina de Facebook a agenției Air Service în perioda 3 februarie - 29 februarie 2020. Și condițiile de participare sunt extrem de simple: 

  1. Apreciază pagina de Facebook Air Service.
  2. Etichetează în comentarii o persoană care ar fi interesată de acest concurs.

Câștigătorul va fi ales în mod aleatoriu prin platforma random.org pe 4 martie 2020.

Regulamentul acestui concurs îl găsiți aici.

Despre FLYONE

Compania aeriană FLYONE a venit pe piața Republicii Moldova cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul calificat. Compania FLYONE a fost lansată în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 14 destinații: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Despre cursa Chișinău - Frankfurt - Chișinău

Zborurile rutei Chișinău - Frankfurt - Chișinău urmează să fie lansate din 6 aprilie 2020 și vor fi operate cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, luni și miercuri, iar din luna iulie de 3 ori pe săptămână, operând și în ziua de vineri.

Zborurile vor fi operate în aeroportul Frankfurt Hahn (HHN), conform următorului orar (este indicată ora locală):

    • Decolarea din Chișinău (KIV) - 08:00 → aterizarea în Frankfurt Hahn (HHN) - 09:30
    • Decolarea din Frankfurt Hahn (HHN) - 10:00 → aterizarea în Chișinău (KIV) - 13:30