Informație Importantă pentru călătorie!

Stimați pasageri,

Pe măsură ce se apropie vara, și intrarea în sezonul călătoriilor Airservice precum și Aeroportul Internațional Chișinău, pentru a vă asigura un zbor și călătorie lipsită de stres, îndeamnă toți pasagerii care călătoresc prin Aeroportul Internațional Chișinău să ajungă cu cel puțin 3 ore înainte de ora programată de decolare. Acest timp adițional vă permite să parcurgeți toate procedurile necesare de perfectat înainte de zborul dumneavoastră.

Este important să evitați cozi lungi și întârzieri potențiale la aeroport. Prin urmare, vă rugăm frumos să respectați timpul minim de check-in. Vă rugăm să rețineți că procedurile de control la frontieră și de înregistrare a pasagerilor au fost îmbunătățite pentru o securitate sporită, ceea ce poate duce la întârzieri minore.

În plus față de sosirea timpurie la aeroport, iată câteva sfaturi utile pentru a vă asigura o călătorie fără dificultăți:

  1. Ambalați ușor și eficient pentru a accelera verificările de securitate.
  2. Îmbrăcați-Vă Confortabil. Alegeți haine confortabile pentru călătorie, în special dacă aveți un zbor lung. Evitați articolele de îmbrăcăminte care vă restricționează mișcările și optați pentru încălțăminte confortabilă, deoarece veți petrece mult timp în picioare.
  3. Rezervați-vă mesele și locurile din avion în avans pentru a evita aglomerația pe ultima clipă. Stai Hidratat și Mâncare Sănătoasă - băutura de apă și alimentele sănătoase vă pot ajuta să vă mențineți energizați și să vă simțiți mai bine în timpul călătoriei. Evitați consumul excesiv de alcool și cafea, deoarece acestea pot agrava deshidratarea.
  4. Asigurați-vă transportul către aeroport în avans.

Pentru orice întrebări sau asistență, nu ezitați să ne contactați la Agenția Airservice, стр. Ștefan cel Mare 3, apelația la telefon de contact 022 800 100 fie să apelați autoritățile vamale sau poliția de frontieră (linia verde: 373-22 259-717, https://border.gov.md).

Suntem aici pentru a vă face experiența de călătorie de neuitat.

Călătoria Dumneavoastră începe cu AirService!

Cu cele mai bune gânduri,

Echipa Airservice