Aeronavă nouă în flota UIA

Vineri, 16 februarie 2018, compania Ukrainian International Airlines și-a extins flota cu o aeronavă Boeing 777-200ER.

Noua aeronavă are 361 de locuri structurate în trei clase – Business, Premium-Economy și Economy. UIA va opera zboruri pe distanțe lungi către New York, Beijing și Bangkok.

Aeronava este echipată cu un sistem individual de divertisment modern la bord. În partea din spate a fiecărui scaun sunt montate monitoare cu un meniu de conținut extins: o colecție largă de filme, muzică și jocuri.

În plus, pasagerii vor putea urmări traseul aeronavei în timp real pe o hartă 3D interactivă, care include o imagine tridimensională a globului, un ghid pentru 100 de orașe, inclusiv 20 de orașe din Ucraina, o aplicație specială pentru copii și alte informații.

Scaunele aeronavei Boeing 777 sunt echipate cu prize individuale și porturi USB pentru reîncărcarea dispozitivelor electronice, precum și cu echipament Wi-Fi.

În toate cele trei saloane este instalat un sistem modern de iluminare Sky Interior, care este programat astfel încât luminozitatea în salon se schimbă în același mod ca și în condițiile natural, ceea ce creează o atmosferă specială la bord și condiții confortabile pentru zborul pasagerilor.