Ryanair a lansat astăzi noi zboruri

Ryanair a lansat astăzi noi zboruri către IAȘI, România din Italia, Franța, Belgia și Irlanda.

Cea de-a cincea companie aeriană Ryan Air care operează zboruri din IAȘI a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă de joi, patru rute pentru care se pot cumpăra bilete de avion - care vor lega orașul IAȘI de marile orașe precum Milano, Paris, Bruxelles și Dublin.

Numărul curselor de pe Aeroportul Iași a crescut semnificativ în ultimii doi ani, iar prețurile devin din ce în ce mai competitive pe măsură ce există mai multe companii aeriene care operează curse de la Iași. 

Traficul de pasageri a ajuns la cifre istorice, au fost introduse numeroase destinații internaționale, iar noul terminal T4 este în construcție. Odată cu finalizarea acestui terminal, Aeroportul Iași va deveni al doilea cel mai mare aeroport din România, cu o capacitate de procesare de peste 3 milioane de pasageri.

“Toate schimbările care se petrec la aeroport îi consolidează poziția de cel mai important aeroport regional din Nord-Estul țării.”

Inaugurarea Ryanair pe Aeroportul din Iași a fost sărbătorită cu o ceremonie pe pistă, în timp ce avionul a sosit din Bergamo și a fost întâmpinat cu un tradițional tun de apă. Ofițerii au tăiat apoi panglica de deschidere împreună cu echipajul.

Directorul General al Aeroportului Internaţional Iaşi, Romeo Vatră, şi-a manifestat bucuria că parteneriatul cu unul dintre cei mai influenţi operatori din Europa oferă pasagerilor din această zonă a ţării mai multe oportunităţi de călătorie și bilete de avion la preţuri avantajoase.

"Avem, iată, zboruri cu mai multe frecvenţe spre Paris, Bruxelles, Milano şi Dublin, care vin în sprijinul celor ce călătoresc în scop personal, turistic şi de afaceri. Ne dorim ca aceste destinaţii să fie pe placul tuturor şi să îmbie la călătorii în siguranţă" a declarat directorul Aeroportului Iaşi.

Important de știut:

Ryanair este o companie aeriană de tip low-cost, cu sediul în Irlanda. Aceasta este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa în ceea ce privește numărul de pasageri transportați și operează zboruri către mai mult de 200 de destinații în Europa și Africa de Nord.

Ryanair oferă bilete la prețuri foarte mici, dar pune la dispoziția pasagerilor opțiuni suplimentare pentru care se poate plăti extra, cum ar fi bagaje de cală, locuri preferate sau meniu la bord. Compania operează cu un model de business simplificat, cu costuri reduse, fără a oferi multe servicii incluse în prețul biletului.

Este important să menționăm că Ryanair este o companie aeriană care pune accent pe respectarea programului și a regulilor de călătorie, iar pentru a evita costurile suplimentare, este necesar să se respecte termenele de check-in și dimensiunile bagajelor de mână permise.

Bilete de avion pot fi achiziționate pentru 30 de zboruri directe în fiecare joi și duminică, potrivit oficialilor companiei: 

  • Iasi - Milano (Bergamo) - în fiecare zi de marti, miercuri, joi, sambata și duminica
  • Iasi - Bruxelles (Charleroi) - In fiecare marti, miercuri si duminica
  • Iasi - Paris (Beauvais) - In fiecare marti, joi, vineri și duminica

Prețurile pentru bilete de avion pleacă de la:

  • Iasi – Brussels Charleroi de la 50 Euro 
  • Iasi – Milano Bergamo de la 55 Euro
  • Iasi – Paris Beauvais de la 55 Euro
  • Iasi – Dublin de la 85 Euro

Informăm clienții AirService că biletele de avion pot fi achiziționate atât la oficiului agenției din str. Ștefan cel Mare 3 cât și din pagina web: www.airservice.md cu achitarea online, precum și prin intermediul oficiilor poștale sau bancare din Republica Moldova.

Deoarece atât zborurile companiei Wizz Air au fost rerutate către IAȘI și odată cu lansarea zborurilor Ryan Air din IAȘI estimăm că cererea de bilete pentru această destinație va crește – noi fiind mereu în suportul dvs.

Călătoria dvs. începe cu AirService !